top of page
CAT

Soc l’Oriol i vaig néixer el 1986 a Girona, una bonica ciutat on vaig iniciar els estudis musicals de piano. Després d’uns anys estudiant la carrera d’Arquitectura, em vaig adonar que el que desitjava realment era expressar-me a través de la música i el cant, i actualment em dedico a cantar professionalment, com a baríton solista i en cors i ensembles professionals.

Vaig estudiar el Grau Superior de Cant a l'ESMuC amb la Mireia Pintó, i també m'he format amb en Joan Martín-Royo, la Marta Mathéu, en Lambert Climent i en Marcel Boone. També he rebut consell de Ton Koopman, Lluís Vilamajó, Wolfram Rieger, Benjamin Bruns, Clemens Morgenthaler, Francisco Poyato, Josep Surinyac, Alan Branch i Viviana Salisi.

Canto habitualment amb Collegium Vocale Gent, dirigit per Philippe Herreweghe, amb la Jove Capella Reial de Catalunya, dirigida per Lluís Vilamajó, i amb la Capella Reial de Catalunya, dirigida per Jordi Savall. També canto habitualment amb el Cor de Cambra del Palau de la Música, dirigit per Xavier Puig, i amb l'Ensemble O Vos Omnes, dirigit per Xavier Pastrana. Formo part de la plantilla del Coro Victoria de Madrid.

Combino l'activitat de cantant de cor amb la de solista, interpretant repertori variat d'oratori, òpera i lied, des del renaixement fins a l'actualitat.  

PS_IMG_0456.jpg
IMG_7635.jpg
bottom of page